+ 86-13858299692

EN
sadaya Kategori

wartos

Anjeun aya didieu : Imah>wartos

Ningbo Joiwo’s rugged weatherproof telephone used for high speed way and marine

WAKTU: 2020-04-07 HITS: 28

Ningbo Joiwo’s  waterproof  telephone JWAT208 could be used in high speed way and marine.

Aluminum alloy die-casting shell, high mechanical strength and strong impact lawanan,analog,VoIP,GSM type optional.This telephone is  Auto dial to preset a speed dial number to ask for help.

nu Weather proof protection could reach  to IP66-IP67.


If you are interested in,pls help contact us to know more detail.

 

Joiwo provide the waterproof telephone call service. We help customer to make design the emergency SOS Sistem.

 

Ningbo Joiwo Explosionproof haneut ngabagéakeun pamundut anjeun, kalayan propésional R&D sareng taun insinyur anu berpengalaman, kami ogé tiasa nyayogikeun solusi kami pikeun nyumponan kabutuhan bisnis khusus anjeun.

 

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas