+ 86-13858299692

EN
sadaya Kategori

wartos

Anjeun aya didieu : Imah>wartos

Tren hareup: gabungan telepon sora sareng lantera sareng bumi pinter

WAKTU: 2020-11-12 HITS: 16

JWAT307 (2)Tren hareup: gabungan telepon sora sareng lantera sareng bumi pinter


Di pikahareupeun, telepon acousto-optik ( telepon kalayan suar sareng spéker ) Bakal nambihan langkung seueur fungsi bumi pinter, ngahijikeun kaamanan, kendali alat bumi, jasa inpormasi, sareng hiburan. Maka sistem telepon acousto-optik bakal ngalaman parobihan kualitatif. Duanana Éta bakal nyampur langkung caket.

 

Béda sareng sistem imitasi murni, sistem telepon acousto-optik nganggo alat niron murah dina unit, sareng jaringan tulang tonggong nganggo protokol TCP / IP digital dumasar kana Ethernet pikeun jaringan. Sistem telepon sora sareng lampu mangrupikeun salah sahiji cara anu paling ekonomis sareng mangpaat pikeun ngungkulan jaringan komunitas ageung nalika éta.

 

Topologi jaringan komunitas ageung ngagaduhan kabébasan anu hébat, pangaturan jaringan pisan merenah, sareng biayana lumayan, fungsina stabil, sareng panyalindunganana saderhana. Maka, sistem telepon sora sareng lampu parantos dikembangkeun gancang. Métode jaringan set telepon acousto-optik mangrupikeun solusi rékayasa anu paling ekonomis sareng praktis dina waktos éta.

 

Dina jangka pondok, éta bakal janten pilihan kahiji pikeun sistem jaringan telepon acousto-optik di komunitas ageung. Éta nanganan masalah transmisi jarak jauh sareng niron kendala sumbatan jaringan, sareng kéngingkeun épék audio sareng pidéo anu langkung saé. Dibandingkeun sareng sistem digital murni sareng sistem niron, cara ieu ngagaduhan kaunggulan harga anu signifikan; sareng struktur jaringan ieu merenah pikeun ékspansi anu lancar, Fungsi jejaring stabil.

 

 Ningbo Joiwo Ledakan Buktina Téhnologi Co, LTD  mangrupikeun produsen kalayan 15 taun pamekaran produk télékomunikasi profesional sareng pangalaman produksi. Perusahaan parantos kéngingkeun sajumlah ageung patén-patén modél utiliti, patén-patén penampilan sareng pendaptaran parangkat lunak. Ningbo Joiwo aktipitas telepon anu tahan cai sareng tahan lembab, telepon ledakan-buktina, telepon IP, sistem komunikasi IP industri, telepon serat optik koridor bawah tanah, telepon siaran anu dikuatkeun ku sora sareng lampu anu digedekeun, sareng telepon darurat jalan raya.

 

Ningbo Joiwo Explosionproof aktipitas telepon tahan cai sareng telepon-tahan telepon, telepon ledakan-buktina, telepon IP, sistem komunikasi IP industri, telepon serat pipa koridor bawah tanah, telepon sareng cahaya anu disiarkeun telepon, sareng telepon darurat subway. , Telepon interkom darurat stainless steel, telepon darurat pikeun tempat-tempat endah di luar ruangan, telepon khusus pikeun kakuatan angin luar negeri, telepon jasa khusus pikeun bank, telepon tahan air khusus, sareng perusahaan khusus dina pengembangan, desain, pabrik, instalasi, debugging sareng layanan purna jual tina sistem komunikasi pikeun pasukan, Produk seueur dianggo dina transit rel, koridor pipa bawah tanah, bank, bui, kota aman, perusahaan industri sareng pertambangan sareng bidang-bidang sanés.


SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas