+ 86-13858299692

EN
sadaya Kategori

wartos

Anjeun aya didieu : Imah>wartos

Sistem telepon darurat torowongan pikeun layanan darurat

WAKTU: 2020-11-17 HITS: 12

Roundpoint_in_a_gallery_ 副本


Kusabab rohangan anu kawates tina torowongan jalan raya, once an accident occurs, such as a fire, an earthquake, a collapse, or a traffic accident that causes casualties, there are many difficulties in the rescue work. Through the rapid construction of a tunnel emergency system platform based on the "smart line", the precise positioning, communication, broadcasting, environmental monitoring and video transmission of rescuers can be realized.

Ningbo Joiwo  sistem telepon darurat torowongan calakan nyayogikeun pangrojong data pikeun paréntah nyalametkeun dina situs, anu koordinasi Nyalametkeun anu merenah diantara sababaraha departemen tiasa ningkatkeun efisiensi damel sareng mastikeun pangwangunan anu teratur tina karya nyalametkeun dina situs.

 

Kalayan mukaan jalan-jalan artéri nasional sareng jaringan jalan raya di sakitar kota ibukota propinsi, pangwangunan jalan raya parantos mimiti maju ka daérah propinsi sareng terpencil. Sasak sareng torowongan nyatakeun proporsi jalan raya anu ningkat. Ningali deui kacilakaan seuneu torowongan di panjuru dunya, parantos nyababkeun korban parah sareng karugian harta benda. Tiasa disebatkeun yén nyalametkeun kacilakaan seuneu terowongan parantos janten masalah utama anu disanghareupan sadaya nagara di dunya ayeuna.

 

nu torowongan jalan raya mangrupikeun "ruang tubular sempit sareng panjang", sareng ciri arsitéktur na nunjukkeun yén kacilakaan seuneu tina torowongan dumasarkeun biasana ngagaduhan ciri-ciri ieu:

 

1. Hésé pikeun nyalametkeun sareng ngévakuasi;

 

2. Hésé dipandu sareng gancang diatur;

 

3. Haseup nyebarkeun gancang, toksik, sareng henteu gampang dikaluarkeun;

 

4. Sakali kahuruan lumangsung dina torowongan jalan raya anu panjang, éta bakal langkung hésé pikeun nyalametkeun gedong sareng gudang anu langkung sesah tibatan normal, sareng tim penyelamat bakal sesah dipasang;

 

5. Situs nyalametkeun gaduh ruang terbatas, sareng teu aya sinyal dina torowongan, anu mangaruhan bursa inpormasi, anu mangaruhan épisiénsi nyalametkeun. 1 Kabutuhan platform informasi nyalametkeun darurat dina torowongan jalan raya panjang;

 

6. durukan nyebar gancang, tahan lami, sareng sesah dikendalikeun. Upami kargo anu dibawa nyaéta bahan kimia anu kaduruk, kaduruk, ngabeledug, sangat beracun sareng bahan kimia bahaya, éta bakal sering ngabahayakeun bencana;

 

7. Penyebaran seuneu anu gancang ngajantenkeun sistem lampu, sistem monitoring sareng sistem alarm otomatis dina torowongan tiasa gagal dina waktos anu singget. Salaku tambahan, seuneu, haseup kentel sareng suhu luhur dihasilkeun ku réaksi bahan kimia bahaya sareng taneuh, sering ngajantenkeun tanaga tanaga teu tiasa ngadeukeutan, sareng 


Gagalna kakuatan tina lampu tiasa diganti ku generator. Sakali komunikasi kaganggu sareng tim nyalametkeun dina torowongan kaleungitan hubunganana sareng paréntah, éta panginten tiasa langkung ageungt. Janten  dina kasus bencana dina torowongan, telepon torowongan darurat Explosionproof penting pisan, éta  bantosan pikeun gancang ngawangun platform anu komprehensif pikeun sistem darurat torowongan.


 

Ningbo Joiwo Explosion proof Technology Co., LTD mangrupikeun produsen kalayan 15 taun pamekaran produk télékomunikasi profesional sareng pangalaman produksi. Perusahaan parantos kéngingkeun sajumlah ageung patén-patén modél utiliti, patén-patén penampilan sareng pendaptaran parangkat lunak. Ningbo Joiwo aktipitas telepon anu tahan cai sareng tahan lembab, telepon ledakan-buktina, telepon IP, sistem komunikasi IP industri, telepon serat optik koridor bawah tanah, telepon siaran anu dikuatkeun ku sora sareng lampu anu digedékeun, sareng telepon darurat anu luhur.


SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas