+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

barang

Anjeun aya didieu : Imah>barang

  • 1
  • 1

Industrial Application Camera

Kategori : Modél Kaméra ngabeledug-buktina

  • Panjelasan Produk
  • panalungtikan

1. Cocog sareng suasana gas bahan peledak Zona 1 sareng Zona 2.

2. Cocog sareng suasana ngabeledug IIA, IIB, IIC.

3. Lumaku pikeun zona lebu kaduruk 20, Zona 21 sareng Zona 22.

4. Cocog sareng suhu kelas T1 ~ T6.

5. Seueur dianggo dina éksplorasi minyak, kimia, militér, farmasi, pemurnian minyak sareng lingkungan bahaya sareng depot, platform minyak luar negeri, tanker minyak sareng tempat sanés.


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas