+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

barang

Anjeun aya didieu : Imah>barang

  • 1
  • 1

Kaméra Bukti ngabeledug

Kategori : Modél Kaméra ngabeledug-buktina

  • Panjelasan Produk
  • panalungtikan

1. Cocog sareng suasana gas bahan peledak Zona 1 sareng Zona 2.

2. Cocog sareng suasana ngabeledug IIA, IIB, IIC.

3. applicable to combustible dust Zone 21 and Zone 22.

4. Cocog sareng suhu kelas T1 ~ T6.

5. widely  used in oil exploration, chemical, military, pharmaceutical, oil  refining and other hazardous environments and depots, offshore oil  platform, oil tankers and other places.


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas