+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Telepon Umum

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon Umum

  • robust phone
  • telepon hotline
  • programmable speed dial telephone
  • Auto dial public phone
  • outdoor protected for vandalism
  • robust phone
  • telepon hotline
  • programmable speed dial telephone
  • Auto dial public phone
  • outdoor protected for vandalism

Alat darurat jero rohangan atanapi ker pikeun bank telepon-JWAT203

Modél : JWAT203

Kelas Perlindungan : IP54

Diménsi : 210 × 300 × 65

Bahan : Baja Digulung Tiis

Warna : Oranyeu (Bisa Disaluyukeun)

Modeu Komunikasi : Analog


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Telepon Analog Standar. Garis telepon dikuatkeun.

Perumahan 2.Robust, diwangun tina waja digulung tiis kalayan bubuk dilapis

Héndsét tahan 3.Vandal ku lanyard baja internal tur grommet nyadiakeun kaamanan tambahan pikeun kabel handset.

4. keypad alloy séng kalayan 4 tombol mencét gancang.

5. switch hook magnétik sareng switch reed.

6. Mikropon anu ngabatalkeun sora opsional sayogi 

7.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

8.Kalindungan perlindungan IP54.

9.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

10. Sababaraha warna sayogi.

Alat ganti telepon 11.Self-digawe. 

12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


power Supply Line Telepon Dipasang
Voltaseu DC48V
Karya Sayaga Ayeuna ≤1mA
frékuénsi Tanggapan 250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer ≤80dB (A)
Korosi Kelas WF1
Suhu ambient -40 ~ + 70 ℃
Tekanan Atmosfir 80 ~ 110KPa
kalembaban relatif ≤95%
Tingkat anti-vandalisme IK09
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Dipasangkeun témbok





Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 2 sét / karton, 7kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas