+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Telepon Umum

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon Umum

  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9

Industrial cord rolled steel weatherproof telephone - JWAT209

JWAT209 is a kind of  waterproof phone with the defend grade IP65, it's analogue, made by cord rolled steel material.

ieu Weatherproof telpon Is pisan populer keur Tunnels, Mining, Marine, Underground, Metro Stations, Railway Platform, Highway Side, Hotels, Parking Lots, Steel Plants, Power Plants And Related Heavy Duty and humidity Industrial Application, Jsb



  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1.Cord rolled steel shell, high mechanical strength and strong impact resistance.

2. Telepon Analog Standar. 

3. Handset Kawajiban Beurat ku panarima anu cocog sareng bantosan. 

4. Perlindungan buktina pikeun IP65.

5.Strong Zinc Alloy keypad.

6. Pencét otomatis nalika handset diangkat sareng nomer telepon darurat tiasa diatur sakumaha anu dipénta.

7.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

8.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

9. Sababaraha padumukan sareng warna.

11. Suku cadang telepon mandiri sayogi. 

12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.



power Supply

Telepon Line Powered-- DC48V

Karya Sayaga Ayeuna

≤1mA

frékuénsi Tanggapan

250 ~ 3000 Hz

Jilid Ringer

≤80dB (A) 

Korosi Kelas

WF1

Suhu ambient

-40 ~ + 60 ℃

Tekanan Atmosfir

80 ~ 110KPa

kalembaban relatif

≤95%

Kalungguhan Bolongan

1-PG11

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Dipasangkeun témbok




Application

2.公共电话机官网

Why Pilih Kami

官 网 详情 页

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

packing:

1 sét / karton, 7kg / karton

Tanggal pangiriman:

poé 3-7

MOQ:

1 set

Kamampuhan Suplai:

5000 susunan / bulan

Jangka pamayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.

Nawaran Sampel:

Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.

Susunan sampel:

Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Saatos-jualan Service

Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858200389


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas