+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Telepon Umum

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon Umum

  • telepon tahan cai
  • telepon waterproof luar
  • telepon waterproof industri
  • telepon ip68 tahan cai
  • telepon waterproof analog
  • telepon tahan cai
  • telepon waterproof luar
  • telepon waterproof industri
  • telepon ip68 tahan cai
  • telepon waterproof analog

IP65 Cuaca Telepon Telpatch System Telepon Telepon pikeun Galeri Pipa Undergroud - JWAT207

Modél : JWAT207

Kelas Perlindungan : IP65

Diménsi : 350 × 250 × 165

Bahan : Baja Digulung Tiis

Warna : Oranyeu (Bisa Disaluyukeun)

Modeu Komunikasi : Analog / IP


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Sambungan langsung kana jaringan telekomunikasi.

2. Saatos ngabentuk sistem komunikasi, unggal telepon mangrupikeun workstation anu mandiri, sareng kagagalan salah sahiji diantarana henteu mangaruhan karya sistem sacara umum.

3. Sirkuit internal telepon ngadopsi chip digital DSPG, anu ngagaduhan kaunggulan nomer telepon anu akurat, telepon jelas, padamelan stabil, jst.

4. permukaan karbon karbon sacara éléktrostatik disemprot, kalayan kakuatan mékanis anu luhur sareng résistansi dampak anu kuat

5. Fungsi tampilan nomer kaluar sareng kaluar.

6. keypad alloy séng kalayan 3 tombol mencét gancang.

7. Nyorot lampu beureum nunjukkeun telepon asup, lampu héjo caang nalika disambungkeun.

Alat ganti telepon 8.Self-digawe.

9.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


Tegangan teganganDC48V
Karya Sayaga Ayeuna1mA
frékuénsi Tanggapan250~ 3000 Hz
Jilid Ringer80dB (A)
Korosi KelasWF2
Suhu ambient-30 ~ + 60 ℃
Tekanan Atmosfir80110KPa
kalembaban relatif≤95%
Lead Liang3-PG11
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipakeDipasangkeun témbok


Application

Why Pilih Kami

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

packing:

1 sét / karton, 6kg / karton

Tanggal pangiriman:

poé 3-7

MOQ:

1 set

Kamampuhan Suplai:

5000 susunan / bulan

Jangka pamayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.

Nawaran Sampel:

Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.

Susunan sampel:

Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Saatos-jualan Service

Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas