+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Asesoris Sistem Kaamanan

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon Weatherproof>Asesoris Sistem Kaamanan

  • cuaca buktina Ceiling Loudspeaker
  • cuaca buktina Ceiling Loudspeaker

Loudspeaker Siling

Kategori : Asesoris Sistem Kaamanan

Modél : JWA002

Product Name: Amplifier JWA002


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1.Speaker PA adapter can be connected to form a propaganda office scheduling system.

2. Desain kompak, sora anu jelas.


daya dipeunteun

3 / 6W

Input tekanan konstanta

70-100V

Réspon réspansi

90 ~ 16000Hz

lemes parasaanana

91dB

hawa ambient

-40 ~ + 60 ℃

Tekanan Atmosfir

80 ~ 110KPa

kalembaban relatif

≤95%

total Beurat

1kg

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Tembok dipasang

daya dipeunteun

3 / 6W

Input tekanan konstanta

70-100V

Réspon réspansi

90 ~ 16000Hz


Application

Why Pilih Kami

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

packing:

6 sét / karton, 22kg / karton

Tanggal pangiriman:

poé 10-20

MOQ:

1 set

Kamampuhan Suplai:

5000 susunan / bulan

Jangka pamayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.

Nawaran Sampel:

Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.

Susunan sampel:

Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Saatos-jualan Service

Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas