+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Asesoris Sistem Kaamanan

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon Weatherproof>Asesoris Sistem Kaamanan

  • Emergency Heavy Duty Industrial SOS device Loudspeaker
  • Emergency Heavy Duty Industrial SOS device Loudspeaker

Loudspeaker Waterproof - JWA006

The Joiwo horn loudspeaker JWA006 is made from robust, virtually indestructible Aluminum Alloy enclosure and brackets offering maximum protection against shock and weather making them ideal for mounting in extreme conditions.




  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1.Speaker PA adaptor tiasa disambungkeun pikeun ngabentuk sistem penjadwalkeun kantor propaganda.

2.Treble weatherproof.

3.Combine the human's physiological characteristics to select the best audio, so that the sound penetration in the high air is very strong, the close-up is bright and not harsh.

4.Excellent waterproof performance, can be combined with outdoor amplified telephones to form a PA system.

5.200mm in diameter.


daya dipeunteun

15W

lawanan

8ohm

Réspon réspansi

400-7000Hz

Magnetic circuit form

External magnetic

hawa ambient

-40 ~ + 60 ℃

Tekanan Atmosfir

80 ~ 110KPa

kalembaban relatif

≤95%

total Beurat

1.5kg

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Tembok dipasang


Application

Why Pilih Kami

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

packing:

1 sét / karton, 22kg / karton

Tanggal pangiriman:

poé 10-20

MOQ:

1 set

Kamampuhan Suplai:

5000 susunan / bulan

Jangka pamayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.

Nawaran Sampel:

Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.

Susunan sampel:

Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Saatos-jualan Service

Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas