+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Speakerphone

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Speakerphone

  • telepon tahan cuaca sareng panto
  • telepon tahan cai
  • telepon laut
  • telepon darmaga
  • Telepon Industri Pangan
  • telepon tahan cuaca sareng panto
  • telepon tahan cai
  • telepon laut
  • telepon darmaga
  • Telepon Industri Pangan

Alloy aluminium Telepon Otomatis Telepon Analog Analog sareng panto pelindung Konéng- JWAT410

ieu  Heavy Duty Waterproof  handsfree intercom Telephone JWAT410 is a robust, weather resistant telephone built to withstand extreme temperatures, humid and dirty environments.

This  is  our  new  model, new design, new technology, use rugged Aluminum alloy material ,  the protection level easily reach  IP67. keypad and hook all waterproof, without any gaps.The Lamp/beacon on the top is available. Once call is coming, the lamp will flash to warn.

The weatherproof intercom phone is usually used  for Tunnels, Mining, Marine, Underground, Metro stations, Railway platform, Highway side, Hotels, Parking lots, Steel Plants, Chemical plants, Power plants and related heavy duty industrial application, etc.


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Telepon Analog standar. Vérsi SIP sayogi.

2. Perumahan anu mantap, Aluminium alloy die-casting body.

3. Rolled steel face-plate sareng bubuk epoxy dilapis nyayogikeun panyalindungan lengkep tina lebu sareng kalembaban.

4. Tombol stainless steel tahan vandal.

5. Lem di luhur sayogi. Sakali nelepon datang, lampu bakal hurung pikeun ngingetkeun.

6. Aya 2 tombol, hiji kanggo telepon darurat, sareng anu sanés kanggo ngawaler sareng ngeureunkeun sauran.

7. Kalayan catu daya éksternal, tingkat sora langkung ti 80db.

8. Suku cadang telepon mandiri sayogi.

9.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


VoltaseuDC 5V / 1A
Karya Sayaga Ayeuna≤300mA
frékuénsi Tanggapan250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer≥85dB
Ngabela GredIP66
Korosi KelasWF2
Suhu ambient-20 ~ + 60 ℃
Tekanan Atmosfir80 ~ 110KPa
kalembaban relatif≤95%
Liang kalungguhan2-PG11
beurat5.5kg
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipakeDipasangkeun témbok


Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi:SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing:1 sét / karton, 5kg / karton
Tanggal pangiriman:3-7 dinten
MOQ:1 set
Kamampuhan Suplai:5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran:T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel:Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel:Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan ServiceJaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontakTel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas