+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Speakerphone

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Speakerphone

  • optional mounting pole intercom for highway
  • Emergency Stanchion Telephone
  • Surface Mount Emergency handsfree intercom Phone
  • optional mounting pole intercom for highway
  • Emergency Stanchion Telephone
  • Surface Mount Emergency handsfree intercom Phone

Telepon Darurat Waterproof Telephone Di Darurat Telepon - JWAT414

Highway call box JWAT414  for freeway made of metal. The weatherproof highway call box  is rugged and durable. Special sealing design can ensure complete waterproof grade up to IP66. Weatherproof , dustproof and moisture-resistant. The Highway call box widely used in expressway and outdoor. Most expressway project need install IP66 telephone for emergency communication.


nu SOS Telephone usually used in roadside, highway, tunnel, highway and other environments with special requirements.



  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

Chip 1.DECG, kalayan sora anu langkung luar biasa, pangabisa anti gangguan anu kuat, kauntungan otomatis digital, henteu aya anu lolong atanapi sambilan sambilan dina kaayaan bebas tangan ..

2.Robust housing, constructed of rolled steel material.

3.Highway emergency phone.

4.Vandal resistant stainless steel button.

5.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

Alat ganti telepon 6.Self-digawe. 

7.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.



  Voltaseu DC12V
Karya Sayaga Ayeuna 300MA
frékuénsi Tanggapan 250 ~3000 Hz
Ringer tingkat 85dB (A)
Korosi Kelas WF2
Suhu ambient -20~+60
Tekanan Atmosfir 80~110KPa
kalembaban relatif ≤95%
Kalungguhan Bolongan 1-Ø20
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Lantai-nangtung






Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 1 sét / karton, 11kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas