+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Speakerphone

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Speakerphone

  • aluminum alloy telephone
  • telepon tahan cuaca
  • weatherproof handsfree telephone
  • push to call telephone
  • telepon darurat
  • aluminum alloy telephone
  • telepon tahan cuaca
  • weatherproof handsfree telephone
  • push to call telephone
  • telepon darurat

Telepon panganteur Leungeun spéker Gratis JWAT407

Telepon tahan cuaca speed dial ieu sapinuhna aya dina kasus tahan tahan korosi aluminium tahan koropsi anu nyayogikeun panyalindungan lengkep ngalawan lebu sareng lebet asupan, ngahasilkeun produk anu tiasa dipercaya pisan ku MTBF panjang.


This weatherproof telephone is very popular for Tunnels, Mining, Marine, Underground, Metro stations, Railway platform, Highway side, Hotels, Parking lots, Steel Plants, Chemical plants, Power plants and relatedheavy duty industrial application, etc.

  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Telepon Analog Standar. Vérsi SIP sayogi.

2. Perumahan anu saé, awak alloy Aluminium paéh-casting.

3. Rolled steel face-plate sareng bubuk epoxy dilapis nyayogikeun panyalindungan lengkep tina lebu sareng kalembaban.

4. Tombol tahan tahan vandal.

5. Sadayana panyalindungan cuaca IP66-67.

6. Hiji tombol kanggo speed dial.

7. Tanduk & Lampu di luhur sayogi.

8. Kalayan catu daya éksternal, tingkat sora langkung ti 80db.

9. Operasi Tuang-Tangan.

10.Wall dipasang.

Alat ganti telepon 11.Self-digawe. 

12.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh


Voltaseu DC5V
Karya Sayaga Ayeuna ≤1mA
frékuénsi Tanggapan 250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer ≤90dB (A)
Korosi Kelas WF1
Suhu ambient -40 ~ + 70 ℃
Tekanan Atmosfir 80 ~ 110KPa
kalembaban relatif ≤95%
Tingkat anti-vandalisme IK9
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Dipasangkeun témbok


Application

Why Pilih Kami

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

packing:

1 sét / karton, 4kg / karton

Tanggal pangiriman:

poé 3-7

MOQ:

1 set

Kamampuhan Suplai:

5000 susunan / bulan

Jangka pamayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.

Nawaran Sampel:

Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.

Susunan sampel:

Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Saatos-jualan Service

Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas