+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Speakerphone

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Speakerphone

  • telepon analog / voip
  • Telepon tahan cai luar
  • kotak telepon darurat
  • telepon torowongan
  • telepon raya
  • telepon analog / voip
  • Telepon tahan cai luar
  • kotak telepon darurat
  • telepon torowongan
  • telepon raya

Kotak telepon telepon di luar ruangan terowongan sos telepon analog / voip opsional - JWAT408

This speed dial weatherproof telephone is fully contained within a corrosion resistant cast aluminium weatherproof case  providing complete protection against dust and moisture ingress, resulting in a highly reliable product with a long MTBF.It have two button which could make a handsfree call or speed dial call.


This weatherproof telephone is very popular for Tunnels, Mining, Marine, Underground, Metro stations, Railway platform, Highway side, Hotels, Parking lots, Steel Plants, Chemical plants, Power plants and relatedheavy duty industrial application, etc.

  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Telepon Analog Standar. Vérsi SIP sayogi.

2. Perumahan anu saé, awak alloy Aluminium paéh-casting.

3. Rolled steel face-plate sareng bubuk epoxy dilapis nyayogikeun panyalindungan lengkep tina lebu sareng kalembaban.

4. Tombol tahan tahan vandal. Hiji tombol kanggo waleran sareng tombol sanésna nyaéta kanggo telepon darurat. 

Nomer Telepon darurat tiasa diatur numutkeun pamundut pelanggan.

5. Sadayana panyalindungan cuaca IP66-67.

6. Tanduk & Lampu di luhur sayogi.

7. Kalayan catu daya éksternal, tingkat sora langkung ti 80db.

8. Operasi Tuang-Tangan.

9.Wall dipasang.

Alat ganti telepon 10.Self-digawe.

11. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


VoltaseuDC48V
Karya Sayaga Ayeuna≤1mA
frékuénsi Tanggapan250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer≥80dB (A)
Korosi KelasWF2
Suhu ambient-30 ~ + 60 ℃
Tekanan Atmosfir80 ~ 110KPa
kalembaban relatif≤95%
Kalungguhan Bolongan1-Ø10
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipakeDipasangkeun témbok
beurat4kg




Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi:SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing:1 sét / karton, 4kg / karton
Tanggal pangiriman:poé 3-7
MOQ:1 set
Kamampuhan Suplai:5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran:T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel:Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel:Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan ServiceJaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontakTel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas