+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Speakerphone

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Speakerphone

  • mini size handsfree telephone
  • stainless steel anti resistant handsfree telephone
  • auto answer intercom system
  • push-to-call button SOS emergency phone
  • roadside intercom telephone
  • mini size handsfree telephone
  • stainless steel anti resistant handsfree telephone
  • auto answer intercom system
  • push-to-call button SOS emergency phone
  • roadside intercom telephone

Telepon panto darurat darurat kontrol aksés vandal intercom - JWAT412

This emergency  handsfree telephone JWAT412  have a  call button, the device speed dial a primary telephone number.

 

This telephone  is a tough and attractive speaker phone designed to provide two-way handsfree communication, ideal forelevators, pharmaceutical factories, building intercoms .



  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

Chip 1.DECG, kalayan sora anu langkung luar biasa, pangabisa anti gangguan anu kuat, kauntungan otomatis digital, henteu aya anu lolong atanapi sambilan sambilan dina kaayaan bebas tangan ..

Perumahan 2.Robust, diwangun tina 304 bahan stainless steel.

3. Telepon darurat bébas-tangan.

4.Vandal keypad stainless steel tahan.

5.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

Alat ganti telepon 6.Self-digawe. 

7.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


Voltaseu DC5V / 1A
Karya Sayaga Ayeuna ≤300MA
frékuénsi Tanggapan 250~3000 Hz
Ringer Level ≥85dB (A)
Korosi Kelas WF2
Suhu ambient -20 ~ + 60 ℃
Tekanan Atmosfir 80 ~ 110KPa
kalembaban relatif ≤95%
Kalungguhan Bolongan 1-Ø10
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Tembok dipasang


Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 6 sét / karton, 18kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas