+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Speakerphone

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Speakerphone

  • telepon lift pikeun kaayaan darurat
  • telepon lift
  • angkat telepon
  • telepon telepon darurat
  • telepon sisi jalan darurat
  • telepon lift pikeun kaayaan darurat
  • telepon lift
  • angkat telepon
  • telepon telepon darurat
  • telepon sisi jalan darurat

SOS Help-Point-Analog / IP handsfree dial keypad intercom telepon - JWAT402

Mini awét stainless steel flush mount handsfree low power konsumsi speakerphone interkom kanggo komunikasi darurat sareng sopan. Dirancang pikeun otomatis mencét nomer anu tos diprogram tina 1-11 digit. Pencét tombol kanggo nelepon telepon. Telepon tiasa disetél pikeun tombol fungsi sapertos ulang, speed dial, volume control, jst. Dilengkepan tahan cuaca, spéker tahan puncture sareng mikropon, sareng sekrup kaamanan anu tahan.


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Telepon Analog Standar. Vérsi SIP sayogi.

Perumahan 2.Robust, diwangun tina 304 bahan stainless steel.

3. Hiji tombol SOS speed dial.

4.Vandal keypad stainless steel tahan.

5.Flush Ningkatkeun.

6.Kalindungan perlindungan IP54.

7.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

Alat ganti telepon 8.Self-digawe. 

9.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.



Tegangan sinyalDC5V 1A
Operasi ayeuna sayaga≤1mA
Réspon réspansi250 ~ 3000 Hz
Tingkat ngirining≥80dB
Ngabela GredIP54
Kelas korosiWF1
hawa ambient-40 ~ + 60 ℃
Tekanan Atmosfir80 ~ 110KPa
kalembaban relatif≤95%
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipakestudy

Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi:SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing:6 sét / karton, 12kg / karton
Tanggal pangiriman:poé 3-7
MOQ:1 set
Kamampuhan Suplai:5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran:T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel:Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel:Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan ServiceJaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontakTel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas