+ 86-13858299692

EN
sadaya Kategori

Speakerphone

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Speakerphone

  • Embedded VoIP  telephone
  • Hands Free telephone
  • auto dialing elevator lift intercom
  • lift intercom
  • autodialing intercom telephone
  • Embedded VoIP  telephone
  • Hands Free telephone
  • auto dialing elevator lift intercom
  • lift intercom
  • autodialing intercom telephone

Vandal-proof Anti-korosif analog darurat atanapi telepon VoIP -JWAT409

Joiwo JWAT409  cleanroom emergency telephone using the latest technical design, the stainless steel shell by laser cutting to ensure no gaps surface, no bulge of the installation. and the installation is simple, without power, connected the telephone line directly then it will be working, the phone has greatly improved the quality of call, the motherboard is stable, using the  DECG chip , the sound is more outstanding, the anti-interference ability is stronger.


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1.Analog / SIP version available.

Perumahan 2.Robust, diwangun tina 304 bahan stainless steel.

3. Operasi Tuang-Tangan.

4. Two Buttons, one for call and the other for answer.

5.Vandal keypad stainless steel tahan.

6.Flush Ningkatkeun.

7.Kalindungan perlindungan IP54.

8.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

Alat ganti telepon 9.Self-digawe. 

10.CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


Voltaseu DC5V 1A
Karya Sayaga Ayeuna 300MA
frékuénsi Tanggapan 200 ~ 10000 Hz
Tingkat Ringer ≥80dB (A)
Hands-free call loudness ≥75dB
Korosi Kelas WF1
Suhu ambient -20 ~ + 60 ℃
Tekanan Atmosfir 80 ~ 110KPa
kalembaban relatif ≤95%
Dial level -5 ~ -7
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Ningkatkeun siram



Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 4 sét / karton, 12kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas