+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Asesoris telepon

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Asesoris telepon

  • High Quality Telephone Accessories Door Access Control Keypad
  • high quality zinc alloy material keypad
  • maké ketahanan
  • résistansi korosi
  • anti-aging keypad
  • High Quality Telephone Accessories Door Access Control Keypad
  • high quality zinc alloy material keypad
  • maké ketahanan
  • résistansi korosi
  • anti-aging keypad

Modél Keypad # B529

Kategori : Asesoris Telepon

Ngaran : Keypad B529


  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Pigura konci ngagunakeun bahan paduan séng kualitas luhur.

2. Tombol didamel tina paduan séng kualitas luhur, kalayan kamampuan anti karusakan anu kuat

3. Karét silikon konduktif nganggo karét alami, tahan kaandel, tahan korosi, anti sepuh

4. Dewan nganggo dua sisi PCB (khusus), kontak nganggo emas-ramo prosés emas, kontak langkung dipercaya.


input tegangan3.3V / 5V
Kelas anti caiIP65
Kelas Vandal hateupIK09
Kahirupan KahirupanLangkung ti 1 juta waktos per konci
Élastisitas konci250g / 2.45N
Jarak Perjalanan Jarak0.45mm
Suhu gawe-25 ℃ ~ + 65 ℃
Suhu Storgage-40 ℃ ~ + 85 ℃
kalembaban relatif30% -95%
Tekanan Atmosfir60Kpa-106Kpa

Application

Why Pilih Kami

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

packing:

30 pcs / karton, 10kg / karton

Tanggal pangiriman:

poé 3-7

MOQ:

1 set

Kamampuhan Suplai:

50000 susunan / bulan

Jangka pamayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.

Nawaran Sampel:

Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.

Susunan sampel:

Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Saatos-jualan Service

Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas