+ 86-13858299692

EN
sadaya Kategori

Telepon Weatherproof

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon Weatherproof

  • IP66 plastic waterproof IP simulation underground tunnel industrial telephone
  • plastic waterproof tunnel telephone
  • industrial plastic emergency VOIP Weatherproof Vandal Resistant Telephone
  • Hot selling Weatherproof Industrial Telephone
  • Harsh Environment Highway Public Phone telephone
  • IP66 plastic waterproof IP simulation underground tunnel industrial telephone
  • plastic waterproof tunnel telephone
  • industrial plastic emergency VOIP Weatherproof Vandal Resistant Telephone
  • Hot selling Weatherproof Industrial Telephone
  • Harsh Environment Highway Public Phone telephone

Pipa jero taneuh Galéri Pél Plastik tahan cuaca Telepon - JWAT304

JWAT304 plastic waterproof telephone has IP and analog versions of two communication systems.With a waterproof rating of IP65~IP66, plasticwater resistant telephone is the best choice for industrial manufacturing/tunnel corridors/defense communications/deep sea water and other industrial undeground applications. This model is the most ecomonical choice for customers and project contractor with limited budget. This weatherproof telephone can also be used beside swimming pool for houses.

  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1.Engineering plastik cetakan injeksi cangkang, kakuatan mékanis tinggi sareng résistansi dampak anu kuat.

2. Telepon Analog Standar. Ogé sayogi dina versi SIP / VoIP, GSM / 3G.

3. Handset Kawajiban beurat ku panarima anu cocog sareng bantosan Aid, mikropon noise ngabolaykeun. 

4. Perlindungan buktina pikeun IP66-IP67.

5. Keypad palastik waterproof.

6.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

7. Garis telepon dijalankeun.

8.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

9. Tingkat sora ngirining: langkung ti 80dB (A).

10. Sababaraha padumukan sareng warna.

11. Self-made telephone spare part available. 12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 compliant.


power Supply

Line Telepon Dipasang

Voltaseu

24--65 VDC

Karya Sayaga Ayeuna

0.2A

frékuénsi Tanggapan

250 ~ 3000 Hz

Jilid Ringer

≤80dB (A) 

Korosi Kelas

WF1

Suhu ambient

-40 ~ + 60 ℃

Tekanan Atmosfir

80 ~ 110KPa

kalembaban relatif

≤95%

Kalungguhan Bolongan

3-PG11

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Dipasangkeun témbok


Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 1 sét / karton, 3.5kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas