+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Telepon Weatherproof

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon Weatherproof

  • 命名 _ 副本
  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301
  • 命名 _ 副本
  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301

Telepon Darurat Telepon di pinggir jalan Telepon telepon industri beurat beurat pikeun Subway JWAT302

Ningbo Joiwo  offer industrial grade outdoor weatherproof telephones with a rugged, weatherproof telephone enclosure. The weatherproof telephone housing uses a spring door that automatically closes the phone enclosure. The weatherproof phone enclosure, which closes the phone case and is placed outdoors, minimizes damage to the phone.


Made of metal and sturdy.The spring door is automatically closed and is not easily opened by outside interference.The telephone is rugged and durable. Special sealing design can ensure complete tahan cai grade up to IP66. weatherproof , dustproof and moisture-resistant. The weatherproof  telephone widely used in tunnel and outdoor. 

  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Aluminium alloy maot-casting cangkang, kakuatan mékanis tinggi na résistansi dampak kuat.

2. Telepon Analog Standar. Ogé sayogi dina versi SIP / VoIP, GSM / 3G.

3. Handset Kawajiban beurat ku panarima anu cocog sareng bantosan Aid, mikropon noise ngabolaykeun. 

4. Perlindungan buktina pikeun IP66-IP67.

5. Waterproof séng alloy Keypad.

6.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

7.Phone line powered or POE power supply.

8.Connection: RJ11/RJ45  screw terminal pair cable.

9. Tingkat sora ngirining: langkung ti 80dB (A).

10. Sababaraha padumukan sareng warna.

11. Suku cadang telepon mandiri sayogi.

12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh.


Tegangan Sinyal 100-230VAC
Karya Sayaga Ayeuna 0.2A
frékuénsi Tanggapan 250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer ≤80dB (A) 
Daya Kaluaran Gedekeun 10 ~ 25W
Korosi Kelas WF1
Suhu ambient -40 ~ + 60 ℃
Tekanan Atmosfir 80 ~ 110KPa
kalembaban relatif ≤95%
Kalungguhan Bolongan 3-PG11
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Dipasangkeun témbok


Application

Why Pilih Kami

FAQ

Sertifikasi:

SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,

packing:

1set/carton, 8.5kg/carton

Tanggal pangiriman:

poé 3-7

MOQ:

1 set

Kamampuhan Suplai:

5000 susunan / bulan

Jangka pamayaran:

T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.

Nawaran Sampel:

Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.

Susunan sampel:

Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 

(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)

Saatos-jualan Service

Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.

kontak

Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas