+ 86-13858200389

EN
sadaya Kategori

Telepon Weatherproof

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Telepon Weatherproof

  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301
  • JWAT301

Jalan Raya Corded Armored Telephone Heavy Duty Analog tunnel Telephone - JWAT301

The weatherproof telephone is an telepon darurat that specifically addresses the harsh environment of outdoor industry.The telephone is rugged and durable and the pecial sealing design can ensure complete waterproof grade up to IP66 weatherproof , dustproof and moisture-resistant, which makes it can be used in most metro and high-speed rail project  for emergency communication. 


The weatherproof telephone uses aluminum alloy as the raw material for the weatherproof enclosure, and the exterior is strong and has an explosion proof effect. It is available in both VoIP and analog versions. OEM and customization is also available.

  • Panjelasan Produk
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • FAQ
  • panalungtikan

1. Aluminium alloy maot-casting cangkang, kakuatan mékanis tinggi na résistansi dampak kuat.

2. Telepon Analog Standar. Ogé sayogi dina versi SIP / VoIP, GSM / 3G.

3. Handset Kawajiban beurat ku panarima anu cocog sareng bantosan Aid, mikropon noise ngabolaykeun. 

4. Perlindungan buktina pikeun IP66-IP67.

5. Waterproof séng alloy Keypad.

6.Wall dipasang, instalasi Sederhana.

7. Garis telepon dijalankeun.

8.Sambungan: RJ11 kabel parahu pasang kabel.

9. Tingkat sora ngirining: langkung ti 80dB (A).

10. Sababaraha padumukan sareng warna.

11. Suku cadang telepon mandiri sayogi. 

12. CE, FCC, RoHS, ISO9001 patuh



power Supply Line Telepon Dipasang
Voltaseu 24--65 VDC
Karya Sayaga Ayeuna 0.2A
frékuénsi Tanggapan 250 ~ 3000 Hz
Jilid Ringer ≤80dB (A) 
Korosi Kelas WF1
Suhu ambient -40 ~ + 60 ℃
Tekanan Atmosfir 80 ~ 110KPa
kalembaban relatif ≤95%
Kalungguhan Bolongan 1-PG11
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Dipasangkeun témbok


Application

Why Pilih Kami

FAQ
Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000, CE, FCC, ROHS, CNEX, IP65 / IP66 / IP67,
packing: 1 sét / karton, 8.5kg / karton
Tanggal pangiriman: poé 3-7
MOQ: 1 set
Kamampuhan Suplai: 5000 susunan / bulan
Jangka pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance, L / C atanapi anu sanésna pikeun negosiasi.
Nawaran Sampel: Sampel sayogi sayogi sareng tiasa gratis pikeun nasabah strategis.
Susunan sampel: Sampel standar bakal disiapkeun pikeun ngirimkeun sakitar 3 dinten damel. 
(And DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3 5days; EMS 7 days to reach destination)
Saatos-jualan Service Jaminan sareng Suku cadang 2 Taun sayogi pikeun dipiara.
kontak Tel: 0086-574-58223619, Mob: +86-13858299692


Taros Kami

SIGN UP AND SAVE!Nawaran email ekslusif & istimewa diskon waktos terbatas